Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angyalok képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Angyalok - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Angyalok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Angyal portré gyermekekről

Angyal portré gyermekekről

A gyermekekről készült angyali portrérajzokat remek ajándékká teszi a kép személyes jellege és karácsonyi hangulata, akár még felnőttből is válhat angyal. Digitalizáló táblán készül a portré hagyományos rajztechnikai gyakorlattal, de modern eszközök felhasználásával. A nyomtatandó méret szabadon meghatározható, így akár kicsi, akár egészen hatalmas nyomtatás is készíthető. Alapanyag lehet: papír, feszített vászon, vászon, fali-matrica, bútorfólia, de a monitoron is maradhat, mint képernyővédő vagy háttérkép.

Karácsonyi angyalok

Karácsonyi angyalok

Angyalok nélkül elképzelhetetlen az ünnepi készülődés és a karácsony. Angyalok ülnek a karácsonyi asztal körül, és a fenyőfát is díszíthetik apró angyalok. Saját örömünk kedvéért vagy ajándékba készítsük el mi is saját angyalainkat!

Kő angyalkák dekoráció

Kő angyalkák dekoráció

Angyal szobrokkal díszítse boltját, kertjét, udvarát, kirakatát, éttermét. udvarát Lenyűgöző ünnepi dekorációs angyalkák!! Meglepetést szeretnél szerezni? Nem tudod, mit ajándékozz? Különleges kerti-otthoni díszeinkkel igazán nagy meglepetést szerezhet szeretteinek.

Lásd a jövőt - jóslás angyalokkal

Lásd a jövőt - jóslás angyalokkal

Az angyalok segítenek, hogy eligazodj az élet útvesztőiben. Utat mutatnak, hogy tisztábban lásd a jövőt és segítenek, hogy helyes döntéseket hozz a mindennapokban. Ha mindezekre a kérdésekre választ szeretnél, itt most megkaphatod. A jóslás, kártyavetés ingyenes. Kellemes időtöltést a weblapomon!

Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Bibliában az angyalok Isten küldöttei. A jó angyalok Isten akaratát adják hírül az embereknek és segítenek rajtuk. A Biblia szerint az angyalok Isten teremtményei, semmiféle megkülönböztetett tiszteletet nem igényelnek. Az angyalok erejükre és hatalmukra nézve magasabb-rendűek az embernél.

Tuti menü