Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Advent, adventi receptek

Advent, adventi receptek

Advent a karácsonyt megelőző, a világosságot váró - Jézus születése - időszak. Négy hétig tart. Adventkor koszorút szokás készíteni, amit kör alakúra formázott fenyőágból készítenek és díszítésként 4 gyertyát rögzítenek rá. A katolikusoknál a gyertyák színe meghatározó, három lila és egy rózsaszín gyertya. Ezeket a gyertyákat vasárnaponként kell meggyújtani úgy, hogy mindig eggyel többet. Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm. Oldalamon az adventi ünnepkör, adventi receptek és sütemények linkjeit találhatod. Adventi sütemények, adventi receptek. Az Advent a Karácsonyra való lelki-testi felkészülés időszaka.

Gasztronómia - a világ konyhái

Gasztronómia - a világ konyhái

A gasztronómia tulajdonképpen az evés, étkezés művészete. Azonban sokkal többet jelent: kultúra, művészet, történelem, tudomány - minden, ami az étellel, evéssel, konyhaművészettel, szakácsművészettel kapcsolatban van. Ide tartoznak az étkezési, táplálkozási szokások, az ételek készítésének technológiája, a terítés, tálalás. Minden népnek, nemzetnek megvan a sajátságos gasztronómiai jellegzetessége, melyeket magán visel. Link-gyűjteményem próbál eligazítani eme sajátságos forgatagban egy kis kulináris barangolással, receptekkel, érdekességekkel A világ konyhái - receptek: francia, olasz, görög, spanyol, mexikói, kínai, keleti és a magyar konyha receptjei

Karácsony

Karácsony

A Karácsonyi ünnep köré kapcsolódó oldalak. A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, amelyen Jézus születésére emlékeznek. A nem vallásos, de keresztény kultúrkörbe tartozók számára a karácsony általában a szeretetet, a családi együttlétet jelképezi. Megtalálható itt az oldalon a Karácsonnyal kapcsoltatos legfontosabb dolgok, tudnivalók, ötletek, érdekességek. Találhatóak Karácsonyi receptek, finomságok, Karácsonyi képeslapok, a Karácsonyfa diszítésére tippek, ötletek, de olvashat a karácsonyfa eredetéről is. Boldog Ünnepeket !

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékozás. Szokások, tradíciók, ötletek, ajándékboltok, ajándék tippek, ötletek Karácsonyra a szeretet ünnepére, kedvesünknek, szerettünknek. Nézz körül az oldalon, csemegézz, válogass a sok-sok weboldal ajánlata között és lepd meg azt a szeretet ünnepére aki igazán közel áll a szívedhez. Ha Te is tudsz egy olyan weboldalt amelynek tartalma illik a Karácsonyi ajándék oldalunkra, vagy esetleg Neked is van egy tuti oldalad akkor kérünk ajánld azt a link-gyűjteményünkbe és ha ide illik, akkor azt elhelyezzük, hogy mindenki láthassa !

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek - jellegzetes ízek, ünnepi készülődés, hangulat, sütés-főzés, illat kavalkád és a szeretet ölel körül ilyenkor a világon sok-sok millió családot. A karácsony az esztendő legnagyobb ünnepe, ehhez méltó a felkészülés is. Azonban nem muszáj mindent az utolsó pillanatokra hagyni, mert összezsúfolódhatnak a teendők s az ünnep veszít fényéből. A tervezés sokat segíthet a valljuk be, nem kevés háziasszonyi teendők terén. Több nappal előbb elkészíthetünk főételeket - töltött káposzta, süteményeket - zserbó. Finomat és okosan! Karácsonyi hangulat az ünnepi asztalon. Karácsonyi receptek

Karácsonyi sütemények

Karácsonyi sütemények

Karácsonyi és adventi sütemények, mézeskalácsok, beiglik, stb. átfogó gyűjteménye. Közeledik a karácsony, minden családnak megvan a jól bevált kedvenc süti receptje. Ha mégis valami újat szeretnénk kipróbálni, advent időszakában gyakorolhatjuk a kiválasztottakat, hogy az ünnepekre készülve minden gördülékenyen sikerüljön. A fő szabály karácsonykor: a sütiből sosem elég, mindig jól jön néhány recept, amelyet gyorsan el lehet készíteni, váratlan vendégek számára.

Kert

Kert

Kert és kerti díszek oldalunkon összegyűjtöttünk mindent, ami a kert és környezetünk szebbé tételéhez, hasznos lehet. Különleges kerti tippek ötletek, kerti dísznövények, saját kezűleg díszek. Sok hasznos dolgok kertépítőknek, önkormányzatoknak, óvodák, iskolák közterületek parkosításához.

Lakberendezés

Lakberendezés

A lakberendezés kis és nagy belső lakóterek stílusos, praktikus egysége. Lakberendezési tippek, ötletek, tanácsok, bútor, kiegészítők. Budapesti és vidéki lakberendezők. Bútorok, felszerelések, berendezések - itt megtalálja. Stílusok, hagyományok, formák, design - lakóterünk belső esztétikai és praktikus elrendezésére számtalan ötletet, tippet, hasznos tanácsot gyűjtöttem össze. Használja a keresőt és megtalálta! A lakberendezés kis és nagy belső lakóterek stílusos, praktikus egysége. Lakberendezési tippek, ötletek, tanácsok, bútor, kiegészítők.

Tuti menü