Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idei karácsonyi trend divat képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Az idei karácsonyi trend divat - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Az idei karácsonyi trend divat
Keresés
Találatok száma - 6 db
Idei év divatos karácsonyi színei

Idei év divatos karácsonyi színei

Idén karácsonykor is hódít a cukorkás hangulat, a piros-fehér szín és a baglyok. Megmutatjuk, hogy milyenek a trendi karácsonyfák, és ötleteket is adunk a díszítéshez. Szeretnéd megtudni melyek az idei év divatos karácsonyi színei, milyen formájú és hangulatú díszekkel trendi idén felöltöztetni a fenyőfánkat?

Karácsonyi készülődés

Karácsonyi készülődés

A karácsonyt gyerekek az ajándékozással, a férfiak a fenyőfavásárlással, a hölgyek véget nem érő házimunkával kapcsolják össze, pedig ezeken a napokon kellene leginkább figyelnünk önmagunkra és családunkra. Ha a környezetünket ünnepélyessé varázsoljuk, máris tettünk valamint a bensőséges hangulat megteremtéséhez, mely hozzájárul, hogy kellemesebben teljen el ez a néhány nap.

Karácsonyi trend 2011-2012

Karácsonyi trend 2011-2012

Nagyon hamar eltelt ez az egy év megint. Mivel a következő év sem fog ennél lassabban telni, sőt, ahogy az öregek mondják, ahogy öregszünk úgy pereg egyre gyorsabban az élet, ezért már most felteszem a kedves olvasóimnak a jövő karácsonyi trendeket, hiszen semmi perc alatt aktuálissá válik, legfeljebb jövőre a 2012-2013-as trendhez belinkelem Karácsony előtt ezt a mostanit, hogy legyen viszonyítási alap, hogyan és merre is változik a világ és azok akik trendi karácsonyfát szeretnének, még utolsó pillanatban beszerezhessék a divatos színeket, díszeket és otthonszépítő dekorációkat.

Karácsonyi trend 2012/2013

Karácsonyi trend 2012/2013

Már csak pár hét van Karácsonyig, így a dolgos hétköznapok mellett nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést. Ha szeretnéd idén valamelyik karácsonyi divatirányzatnak megfelelően feldíszíteni a fádat és otthonodat, akkor nézz körül a bejegyzésben és válassz hangulatot!

Lakberendezés karácsonyi design

Lakberendezés karácsonyi design

Mint lakberendező, hiszek a színek éltető erejében és téralakító hatásában. A leggyorsabb és legszembetűnőbb változtatást otthonunkban egy új szín alkalmazásával érhetjük el. Legyünk akár konzervatívak, akár bevállalósak, egy tér átfogó stílusváltáson mehet át ha teljesen új színt festünk a falakra, vagy akár csak kiegészítőkön alkalmazva rendezzük át az enteriőrt. Minden év elején Frankfurtban rendezik meg a Christmasworld kiállítást, ahol a nagyközönség elé tárják a következő évi karácsonyi trendeket .

Pávaszínű lesz az idei karácsony

Pávaszínű lesz az idei karácsony

A hagyományos piros-zöld-fehér színekkel, meg persze az arany-ezüst-bronz csillámokkal nem nagyon lehet mellélőni, csak túl eredeti sem lesz a végeredmény. Ha igazán követni szeretnénk az idei karácsonyi trendet, akkor a Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon szerint a páva színeivel díszítsük lakásunkat, illetve a karácsonyfát, azaz a mélykék, valamint a zöld domináljon elsősorban, amit bátran kiegészíthetünk lilás árnyalatokkal is. Emellett azért tavalyról még be-belopózik a fehér szín is, tehát a régebbi díszeinket is nyugodtan elővehetjük, meg különben is, a pávában is van fehér. Egy kicsi.

Tuti menü