Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsony a mobilodon képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Karácsony a mobilodon - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Karácsony a mobilodon
Keresés
Találatok száma - 4 db
Karácsonyi sms

Karácsonyi sms

Karácsonyi sms - 1.rész. Karácsonyi sms. 1. 'Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,- legyen békés, boldog ünnepetek, szívemből kívánom!' Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsonyi sms gyűjtemény

Karácsonyi sms gyűjtemény

Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom. - Gyúlnak a fények, angyali ének száll tova éjnek; repül a széllel, mondd, hova ér el, hópihe szárnyán, csengő-bongó lármán, szeretetet küldve, mondd, hozzád repült be?

Karácsonyi SMS-ek

Karácsonyi SMS-ek

A karácsony a szeretet ünnepe, nem pedig az ajándékok rejtelme. Elcsorbult ünnep, egy túlhajszolt világ a szeretetet nem ismerik már. Ezen a két napon nem lehet bepótolni az évet, ha eddig nem igyekeztél, véged! Szeretetet ajándékkal megvenni nem lehet, igyekezz, hogy visszaállítsd az igazi ünnepet!

Karácsonyi versek

Karácsonyi versek

Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk! Három király mi vagyunk. Lángos csillag állt felettünk, gyalog jöttünk, mert siettünk, kis juhocska mondta - biztos itt lakik a Jézus Krisztus. Menyhárt király a nevem. Segíts, édes Istenem! Erről az oldalról érhetőek el a Karácsonnyal kapcsolatos cikkeink, versek, mesék, receptek, lakásdekorációk és ajándék ötletek.Minden évben Mindenszentek és Halottak napja után a boltok már karácsonyi lázban égnek, csillogóbbnál csillogóbb szépségek kínálják magukat a vásárlóknak. Olyan könnyű elcsábulni valamire, amit aztán sose adunk oda senkinek; miközben még december 24-én délelőtt is rohangálunk valami után, amit valamikor december elején láttunk, de akkor elmulasztottuk megvenni. Jártál már úgy, hogy az utolsó nap kaptál észbe, és futottál, hogy még a boltok bezárása előtt megszerezd, amit elfelejtettél?

Tuti menü