Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsony otthon dekorálás képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Karácsony otthon dekorálás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Karácsony otthon dekorálás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Design falióra mindenkorra

Design falióra mindenkorra

A Zanga által kínált egyedi és designos faliórák minden időben megállják a helyüket. Kiváló választás lehet ünnepekkor ajándékba, vagy egyszerűen az otthon dekorálására. Bőrből készültek a termékek, valamint alumíniumból is találhatóak képek, akár több részes formában is a kínálatban. Továbbá olajképek is rendelhetőek az interneten elérhető webshopjukból. Minden darab megtekinthető a weboldalukon, ahol esetleges néhány termékre akció is található. Garanciális termékek minden helységet kiválóan kiemel a szürkeségből.

Elbűvölő karácsonyi dekorációs ötletek

Elbűvölő karácsonyi dekorációs ötletek

Szeretnél egyedi, különleges díszeket otthonra? A hagyományos, vagy éppen a modern dekoráció felé húz a szíved? Meríts ihletet cikkünkből és készítsd el még ma a tökéletes karácsonyi dekorációt! A fényfüzérek csodás hangulatot varázsolnak a lakásba, s ha ésszel használod őket, nem is fognak horror árú villanyszámlát eredményezni. Kiválóan mutatnak a lépcsőkorláton, az ablakban, az ünnepi asztalon, a lekopaszított, vázákba helyezett ágakon. Ennél a dekorációnál támaszkodj inkább az egyszínű megoldásokra, hiszen önmagában is csicsás hatást kelthet a túl sok apró fény. De ha ügyesen elrendezed a dekorációt, a ház dísze lehet a fényfüzér.

Feng-shui karácsony dekoráció

Feng-shui karácsony dekoráció

Nagyon fontos, hogy tud, az otthonod melyik részét szeretnéd dekorálni. Az egész lakás nem lehet csupán piros, vagy akár kék, bár az utóbbi nagy mennyiségben is megnyugtatóbb, mint a szem, mind a lélek számára. A Lila például az erőt, a gazdagságot és a szerencsét csempészi az otthonába. A fehér nagyon irányvonali szín lett az utóbbi időkben azonban a feng shui szerint nem igazán alkalmas az ünnep és az advent hangulat megteremtésére, vagy a család összetartására.

Karácsony - FLEURT

Karácsony - FLEURT

Vége a karácsonyi zűrzavarnak: Üdvözöljük a FLEURT csodálatos karácsonyi világában! Hogyan tehetné az ünnepeket igazán különlegessé? A FLEURT ünnepvarázsló karácsonyi díszeivel! Varázsolja villámütésre karácsonyivá otthonát, vagy lepjen meg valakit 2 órán belül, mindezt kedvenc karosszékében ülve! Mi megkíméljük Önt a sorbanállástól. Legyen adventi koszorú, karácsonyi kopogtató, exkluzív ajándékcsomag, vagy egy különleges ajándék, amire szüksége van: webshopunkon minden egy kattintásra várja. Szemezgessen kínálatunkból, rendeljen online és futárunk már viszi is a meglepetést!

Karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció

Karácsony előtt időben el kell gondolkodnunk azon, hogy mikor és miképp dekoráljuk otthonunkat az ünnepekre. Sokan Szentestén díszítik fel a karácsonyfát és az otthonukat, mások már jóval korábban. A karácsonyi hagyományok szerint Luca napján (Dec 13-án) szokásos a dekorációt elkészíteni, míg némely plébánia szerint a Szentestét megelőző vasárnap. Ha különleges dekorációt tervezünk, és gyerekek is vannak a családban, érdemes talán már Mikulás napján feldíszíteni a lakást - míg a fát hagyhatjuk Szentestére is!..

Karácsonyi dekorációk fából

Karácsonyi dekorációk fából

A karácsonyi ünnepi hangulat megteremtése otthonunkban, munkahelyünkön már november végén, december elején megkezdődik, még akkor is, ha a szeretet ünnepe távolinak tűnik. Webáruházunkban megtalálhatóak karácsonyi ajtódíszek, ablakdíszek és karácsonyfadíszek, különböző téli és karácsonyi motívumokkal - fenyő, Mikulás, angyalka, korcsolya, hóember, stb. Dekorációs kellékeink magukban is szép díszei lehetnek életterünknek, de igény szerint díszíthetőek szalagokkal, masnikkal; festhetőek páccal, akril festékkel és természetesen remekül kombinálhatóak egymással.

Led világítás, izzók a 1LED.hu-tól

Led világítás, izzók a 1LED.hu-tól

Kiváló minőségű, energiatakarékos LED izzók, széles választékban, az 1led.hu kínálatában. A hagyományos izzókkal ellentétben, sokkal hosszabb időn keresztül(20000 - 50000 óra) képes világítani, akár 15 évig is. Nagy előnye még, hogy alig termel hőt, ezért kézzel is nyugodtan hozzá lehet érni. Termékeiket kedvező árakon lehet megvásárolni. Az izzók mellett rengeteg LED-es terméket(szalag, fénycső, modul) lehet még vásárolni. Bemutatótermük a III. kerületben található, könnyedén megközelíthető helyen.

Otthon karácsonyi hangulatban

Otthon karácsonyi hangulatban

Ahhoz, hogy ráhangolódjunk a karácsonyi ünnepekre nem elég a lelkünket díszbe öltöztetni, a lakásunkat is öltöztessük karácsonyi hangulatba. Az advent a készülődés időszaka, szánjunk egy kis időt a rohanásban, találjunk ki valami újat, hogy ne csak a karácsonyi ünnepekre legyen hangulatos az otthonunk. Sokszor halljuk, hogy mindjárt itt a karácsony, de nem érzem... Készülődjünk és várjuk úgy az ünnepet, hogy mire eljön karácsony este már boldogan és ráhangolódva várjuk.

Stílusos ünnepi teríték

Stílusos ünnepi teríték

Szinte mindenki más családi hagyományok és szokások szerint ünnepli a karácsonyt. Az ünnepi asztalra sem mindenhol kerül halászlé, és az ajándékok átadásának időpontja sem minden esetben a Szenteste. Egyben azonban mindenki egyetért: karácsonykor a lehető legszebb díszbe illik öltöztetni a lakást.

Hirdetés
Varázsolj otthonodba karácsonyi hangulatot!

Varázsolj otthonodba karácsonyi hangulatot!

Beköszöntött a tél, s egyre rövidülnek a nappalok. Sokszor már kora délután egészen sötétségbe burkolózik a város. Csempéssz egy kis karácsony hangulatot a hideg hétköznapokba, öltöztesd otthonodat mihamarabb ünnepi díszbe!

Tuti menü