Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karácsonyi oldalak képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Karácsonyi oldalak - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Karácsonyi oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Karácsony Eredete

A Karácsony Eredete

A karácsony egy keresztény ünnep, amelyen Jézus Krisztus születésére emlékeznek.Minden év december 25-én tartják világszerte, habár nem ezt a dátumot tartják számon Jézus születésének. Feltehetőleg vagy azért esett erre a választás, mert egyes keresztény szerzők szerint Jézus szenvedése azaz a húsvét illetve fogantatása az év azonos napján, március 25-én történt, vagy azért, mert ekkor kezdődött el a téli napforduló a Föld északi féltekéjén. A karácsony a karácsonyi- és ünnepi szezon közepén van, a kereszténység ettől az ünneptől kezdi számolni a karácsony hetét, amely tizenkét napból áll.

Családi Karácsony

Családi Karácsony

Unalomig ismert télapós és karácsonyi dalok, versek? Aranyosak, kedvesek, főleg ha az épp csak beszélni tudó babád mondja első Karácsonya közeledtével. De mi van, ha valami újra vágysz? Kevésbé ismert télapóversek, mesék, mondókák Mikulásra, Karácsonyra a család könyvespolcáról. Ezt itt mind megtalálod. Csak iratkozz fel Karácsonyanyó hírlevelére, és együtt énekelhetitek a karácsonyi dalokat a fa alatt.

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

A legismertebb és legelterjedtebb karácsonyi szokások közé tartozott a betlehemezés. Ez egy többszereplős dramatikus játék, melynek középpontjában a három pásztor áll. Ezt a játékot eredetileg templomokban, majd később házakhoz járva adták elő a gyerekek.

Kiskarácsony blog

Kiskarácsony blog

Sok-sok érdekes ötletet találhatsz, hogy díszítsd fel a lakásodat karácsonyra, milyen díszeket, dekorációkat készíthetsz el otthon a pároddal, a gyerekekkel, milyen ételt főzz a családodnak, milyen filmeket, meséket nézzetek meg közösen, milyen zenéket hallgassatok vacsora közben, vagyis hogy legyen igazán meghitt, boldog, békés karácsonyod. Az ötletek mellett részletes videókat, leírásokat találhatsz, megkönnyítve ezáltal az alapanyagok beszerzését, az elkészítést. Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk!

Kreatív Karácsony

Kreatív Karácsony

Gondolkodjunk és készítsünk listát a szeretteinknek szánt ajándékokról. A végén kalkulálhatunk is. Az ajándékvásárlás nem egynapos boltmustra! Érdemes hetekkel a nagy nap előtt elkezdeni a vásárlást, így nem adunk ki egyszerre tízezreket és több napon keresztül van jókedvünk, egy kis karácsonyi hangulatunk. A csomagolópapírról, dísztáskáról, szalagról, masniról se felejtkezzünk el!

Szép karácsonyi oldal

Szép karácsonyi oldal

Az év legszebb ünnepére már advent első vasárnapjával elkezdünk készülődni. A házakat, utcákat égősorok díszítik, narancs és fahéj illata járja be az otthonokat, felcsengenek a szívünknek oly kedves karácsonyi énekek, jelezve közeleg a karácsony. Oldalunk segítségével könnyedén megtervezhetitek az ünnepi menüt, kidíszíthetitek a lakást, küldhettek képeslapot szeretteiteknek, barátaitoknak.

Tuti menü