Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Különleges megoldások képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Különleges megoldások - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Különleges megoldások
Keresés
Találatok száma - 10 db
Az 5 legfényesebb karácsonyi dekoráció

Az 5 legfényesebb karácsonyi dekoráció

Talán vannak a kik látták a 'Kiskarácsony minden áron' című amerikai filmet, ahol a főhős az életét is kockáztatva próbálta elérni, hogy az űrből is láthatóak legyenek házának karácsonyi fényei. Nos, összegyűjtöttük a 'legfényesebb' dekorációkat és gondolom nem meglepő, hogy a helyezettek szinte mind amerikaiak. Lássuk!

Fenyőgirland, Műfenyő

Fenyőgirland, Műfenyő

Nagykereskedésünk fő tevékenysége selyemvirágok, selyemnövények, karácsonyi dekorációk, karácsonyfadíszek, műfenyők, húsvéti dekorációk, díszcsomagolók, ajándéktárgyak, egyéb virágkötészeti és dekorációs kellékek értékesítése.

Függő dekorációk, füzérek Karácsonyra

Függő dekorációk, füzérek Karácsonyra

Tollból készített, angyali dekorációs kellék. Különleges és ünnepi kompozíciókban mutat jól, de fenyőfa dekorációként is alkalmazható.Ezüstösen csillogó hópehely dekoráció. A téli ablak gyönyörű díszítőeleme....

Karácsony a weboldaladon

Karácsony a weboldaladon

Karácsony előtt nem csak a lakást, a weboldaladat is karácsonyi hangulatba öltöztetheted. Ehhez sok oldal kínál különböző lehetőségeket karácsonyi képek, karácsonyi scriptek és más kütyük formájában. Néhány példa: Karácsonyi visszaszámláló az oldaladra - Karácsonyi képek az oldaladra - Karácsonyi képek az oldaladra - Karácsonyi idézetek az oldaladra - Karácsonyi versek az oldaladra - Karácsonyi avatarok az oldaladra

Karácsony táján a kertben

Karácsony táján a kertben

Sok kerttulajdonos gondolja azt, hogy decemberben, a Karácsonyi Ünnepek környékén már semmi tennivaló nem akad odakinn, a hó borította veteményesben és a gyümölcsfák, díszcserjék körül. Való igaz, hogy a hó alatt a kerti növényzet is téli álmot alszik, de az enyhébb napokon bizony több feladat is vár ránk a karácsonyi kertben, nem beszélve a megfelelő ünnepi, kültéri világítás felrakásáról.

Karácsonyi magány ellen

Karácsonyi magány ellen

5 aranyszabály karácsonyi magány ellen Ha a karácsonyt társtalanul vagy család nélkül töltöd, fogadd meg tippjeinket, hogy az ünnep estéi mégse legyenek teljesen magányosak! Vedd körül magad olyan ismerőseiddel, barátaiddal, akik egyedül töltenék a szentestét. Utazzatok el, vagy ha itthon maradtok, a délutánt töltsétek közös főzőcskézéssel, sütéssel. Éjfélkor menjetek el együtt éjféli misére. Egyre több közművelődési intézmény szervez országszerte kulturális programot, akár Szenteste is, egyedülállók számára. Tájékozódj az interneten.

Karácsonyi szokások és babonák

Karácsonyi szokások és babonák

A karácsonyi ünnepek kezdete november végére, december elejére esik az eljövetelt és az Úrra való várakozást jelentő adventtel, ami egyben az egyházi év kezdetét is jelenti. Eredete az 5-6. századra nyúlik vissza, amikor heti háromnapos böjttel is megtisztelték. A szentestét megelőző négy ünnepi vasárnap és szentek névnapjai (András, Borbála, Miklós, Tamás, István, János) tartoznak bele. Fenyőágból, szalmából, négy gyertyából díszített koszorút készítenek, majd e gyertyákat, az egymást követő négy adventi vasárnap gyújtják meg

Különlegességek a karácsonyi asztalon

Különlegességek a karácsonyi asztalon

Karácsonykor a legtöbb családban nem ünnep az ünnep halászlé, székelykáposzta, rántott ponty vagy éppen bejgli nélkül. Ám egyre több olyan ínyenc háziasszony és főző ember van, akik valami új és különleges menüre vágynak karácsonykor, hogy elkápráztassák a vacsorára érkező rokonokat és barátokat. A következő alapanyagok felhasználásával nem hibázhatunk, elkészítésük pedig rendkívül könnyű, hiszen titkuk az egyszerűségben rejlik. A hagyományoktól való elszakadás első lépése lehet, hogy nem levest kínálunk a vendégeknek, hanem egy hideg vagy meleg előételt.

Üzlethelyiség karácsonyi díszítése, öntapadós matricával

Üzlethelyiség karácsonyi díszítése, öntapadós matricával

A nyomtatott matricákat a grafika körvonala mentén a gép körbevágja, ahogy a képeken látható, minimális ráhagyással, hogy kapjanak egy vékony fehér kontúrt. Így formájuk a grafikáéval azonos, a kirakat üvegét, vitrint, ablakot kevésbé takarják be mint a négyszögletes matricák. Üzlethelyiség karácsonyi díszítése, öntapadós matricával Kirakat üvegre ragasztható nyomtatott vagy vágott matricákat pl.: karácsonyfa, angyalka, csillag, hópihe, karácsonyfa díszek, mikulás, szánkó, rénszarvas szánnal, ajándékok, gyertya, karácsonyi gömbök. Feliratokat pl.: 'Kellemes karácsonyi ünnepeket!', 'Boldog karácsonyt!', karácsonyi nyitva-tartás. Nyomtatunk karácsonyi témájú plakátot, posztert, képeket, reklámtáblát, matricát.

Hirdetés
Világító papírcsillagok

Világító papírcsillagok

A papírcsillagokat teljes egészében föld és környezetbarát módon állítjuk elő, mely hozzáállásunk tükrözi az öko és szociális felelősségvállalásunkat. Egyedülálló termékeink büszke és tanult kézművesek kézi munkáját dicsérik. Minden csillag egyedi és egyedülálló remekmű! A starlightz papírcsillagokat egy környezetbarát, meleg fényű halogén izzóval tehetjük még ragyogóbbá!

Tuti menü