Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kültéri karácsonyi dekorációk képes leírás - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu
részletek »

Kültéri karácsonyi dekorációk - Karácsonyi dekoráció .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karacsonyidekoracio.tlap.hu » Kültéri karácsonyi dekorációk
Keresés
Találatok száma - 8 db
Beltéri és kültéri világítás

Beltéri és kültéri világítás

Varázsolja hangulatossá lakását, tervezzen egyedi díszítést és valósítsa meg őket LED szalagokkal! Alternatívát keres hagyományos vagy halogén alapú világítás kiváltására? Cserélje le meglévő világítástechnikai eszközeit energiatakarékos LED-es fényforrásokra! Újgenerációs LED izzók, LED spotok E27, E14, GU10 és MR16 foglalattal is! LED fénycsövek, amelyekre kis átalakítással lecserélheti hagyományos fénycsöveit! Beépíthető LED mennyezeti világításmegoldások és költséghatékony LED szalagok adapterrel, vezérlővel egyedi megoldásokhoz!

Fali és ablakdekor karácsonyra

Fali és ablakdekor karácsonyra

Az ablaküvegre rögzített hóember figura a téli ablak látványos díszítőeleme. A zselés darabkákból vidám hóember figura rakható össze. Tükörre és ablakra tapadó dekoráció. A rögzítéshez ragasztó nem szükséges, könnyen eltávolítható.

Fénydekoráció

Fénydekoráció

Cégünk leginkább önkormányzatok, közületek és lakosság magas szintű kiszolgálására specializálódott. Az eltelt évek során kelet-Magyarország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító, meghatározó eszközöket, berendezéseket, kiegészítőket forgalmazó cégévé fejlődött. Szívesen veszünk részt városok, települések díszvilágítási programjaiban, új azelőtt még nem használt, egyedi eszközök fejlesztésében és bevezetésében. Figyelemmel kísérjük a látványtechnikai eszközök fejlődését, a világban megjelenő újdonságokat. Cégünk készséggel áll rendelkezésre minden tevékenységi körébe tartozó termék, információ és szolgáltatás ügyében közületi illetve lakossági ügyfél számára.

Karácsonyi díszvilágítás és dekoráció

Karácsonyi díszvilágítás és dekoráció

Családi házak és kertek karácsonyi dekorációja és díszvilágítások - Épületek, épített objektumok - karácsonyi díszítése, reklámcélú díszvilágítása - Utcák és közterek karácsonyi dekorációja, díszvilágítása - Boltok és üzletek karácsonyi díszvilágítása. Esküvő, születésnap és rendezvény egyedi ünnepi és hangulatvilágítások - Hotelek és éttermek karácsonyi díszvilágítása, dekorációja - Áruházak belső tereinek karácsonyi dekorációja

Karácsonyi fénydekor

Karácsonyi fénydekor

Szeretné az ünnep fényét a kertjébe varázsolni, akkor jó helyen jár, mi elkészítjük Ön helyett háza és kertje fénydekorációját. Amennyiben nincs még eszköze sem, akkor azt nálunk meg is vásárolhatja. Mit kell tennie? Szinte semmit! Mi megtervezzük a külső fénydekorációt, ha kéri be is szerezzük, majd szakszerű módon azt telepítjük is. Mennyibe kerül ez Önnek? Csak aprópénzbe, ahhoz képest amennyi vesződséget

Kö angyalkák dekoráció - kültéri és beltéri ünnepi csodák

Kö angyalkák dekoráció - kültéri és beltéri ünnepi csodák

A karácsony egyik fő jelképe az angyal. Tekintse meg az országunkban egyedül álló kültéri és beltéri dekorációs angyal szobrainkat. Éttermek, kirakatok, boltok, otthonok, kertek különleges dísze lehet. Reklámáron ameddig a készlet tart. Ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe, otthonába, üzletébe egy ilyen ünnepi csodát. Magyarország vezető kertberendezési -kerti dekorációs tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen importtal, kis- és nagykereskedelem. Társaságunk műkőből készült vázák, szökőkutak, lámpák, szobrok, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik.

Kültéri dekoráció, világító cső

Kültéri dekoráció, világító cső

Cégünk arra törekszik, hogy a jó ár mellet, jó minőséget is adjunk, melyet az is bizonyít, hogy több termékünknél is a hatályos jogszabályoktól függetlenül, de azokat minden esetben figyelembe véve, akár már 36 hónap garanciát vállalunk. Fontosnak találjuk, hogy nem csak értékesítünk, hanem szolgáltatunk is. Számunkra minden vásárló nagyon fontos, ezért mindent megteszünk, hogy hosszútávú gyümölcsöző kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel, az Ő igényeiket, megelégedettségüket figyelembe véve korrekt módon.

Ünnepváró kültéri dekoráció

Ünnepváró kültéri dekoráció

Ha a lakás ünnepi díszítésével készen vagy, akkor díszítsd fel a bejáratot, udvart is, ünnepi dekorációval várd a hozzád érkező vendégeket! Nem kell túlzásokba esni, sokszor a kevesebb több, ezért inkább fókuszálj egy-két pontra, és csak azokat díszítsd fel, így a hatás biztosan nem marad el.

Tuti menü